Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-28@11:04:00 GMT

یزدانی: به اشتباهاتم مقابل دیوید تیلور فکر کردم

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۸۸۰۰۷

یزدانی: به اشتباهاتم مقابل دیوید تیلور فکر کردم

حسن یزدانی با تاکید بر اینکه به خوش رنگ ترین مدال المپیک فکر می کند، گفت: شاید با بالا رفتن وزنم به وزن 97 کیلوگرم بروم.

به گزارش "ورزش سه"، حسن یزدانی که با وجود انجام عمل جراحی برای حضور قدرتمند در المپیک 2020 توکیو آماده بود، به دلیل تعویق این مسابقات و شیوع ویروس کرونا فعلا به صورت شخصی تمریناتش را ادامه می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدعی اول وزن 86 کیلوگرم در جهان، در گفت و گویی اینستاگرامی با صفحه رسمی اتحادیه جهانی کشتی به سوالات هوادارانش پاسخ داده است.


* حسن به ما بگو که کشتی را از کجا شروع کردی؟


من از سن 12 سالگی کشتی را شروع کردم. در کشور ما و به ویژه در شهر ما به کشتی علاقه شدیدی دارند. در مناطق ما کشتی سنتی برگزار می شود و ما از بچگی این مسابقات را نگاه می کردیم. به تدریج به این رشته ورزشی علاقه مند شدم و به طور حرفه ای کشتی را آغاز کردم و الان هم همچنان در کشتی هستم.

 

* قهرمان و الگوی تو در کشتی چه کسی است؟


به یک نفر نمی توان اتکا کرد، من سعی می کنم به کشتی های همه قهرمانان ایرانی و حتی خارجی نگاه کنم و نکات خوب و بارز آن ها را برای خودم بردارم. در تمرینات هم سعی می کنم از آن ها استفاده کنم.از نظر ورزشی نمی توانم فقط نام یک نفر را ببرم، اما از نظر اخلاقی قهرمان من جهان پهلوان تختی است.


* بعد از عمل جراحی که داشتی، الان می توانی تمرین کشتی داشته باشی؟


حدودا 2 ماه است که دارم فشرده و خوب تمرین می کنم. بعد از عمل جراحی حدود 2 ماه کارهای تقویتی و بدنسازی کردم و یک ماه هم سبک تر کشتی تمرین کردم. پای من الان وضعیت خوبی دارد و اذیتم نمی کند.


* تو از 66 کیلوگرم شروع کردی و حالا در 86 کیلوگرم کشتی می گیری. امکان دارد به وزن 97 کیلوگرم بروی؟


وزنم مرا مجاب کرده که تغییر وزن بدهم و به یک وزن بالاتر بروم. مجبور بودم برای کشتی گرفتن 6، 7 کیلو وزن کم کنم و با توجه به قانون جدید که صبح روز مسابقه وزن کشی می شود، مجبور بودم که وزنم را تغییر دهم. وزن طبیعی من 89 کیلو است که برای کشتی گرفتن در 86 کیلوگرم ایده آل است. اگر وزنم بازهم بالاتر برود، در وزن های بالاتر کشتی می گیرم.


* در فینال مسابقات جهانی 2015 لاس وگاس به قاضی ماگمدوف باختی. از آن باخت چه درسی گرفتی که سال بعد توانستی قهرمان المپیک شوی؟


من بعد از هر باخت درس های زیادی را می گیرم. اشتباهاتی که از نظر فنی یا ذهنی دارم را بعد از کشتی مرور می کنم تا بتوانم ضعف هایم را در مسابقات بعدی پوشش دهم. سال 2015 اولین سال حضورم در مسابقات بزرگسالان بود که در فینال باختم. به اردو که برگشتم، ضعف هایم را برطرف کردم تا بتوانم خوش رنگ ترین مدال المپیک را برای کشورم بیاورم.


* وقتی در فینال المپیک 6 بر صفر از انور گدویف عقب افتادی، به چه چیزی فکر می کردی که توانستی نتیجه را برگردانی و برنده شوی؟


قطعا به برد مسابقه فکر می کردم و حتی یک درصد هم به فکر باخت نبودم. مصدومیتی برای رقیبم پیش آمد و وقفه هایی را به وجود آورد. خدا کمک کرد که عصبانی نشوم و بتوانم کشتی را مدیریت کنم. در نهایت هم در ثانیه های آخر پیروز میدان شدم.


* در مسابقات UFC می بینیم که رقبا برای یکدیگر رجزخوانی می کنند و حتی گاهی اوقات حرف های ناشایستی به هم می زنند، اما تو و دیوید تیلور که با هم رقیب هستید، خیلی با احترام درباره هم حرف می زنید و هر گاه یکی از شما دو نفر آسیب دیدگی دارید، برای همدیگر آرزوی سلامتی می کنید.


هر ورزشکار سعی می کند سنت های کشور خودش را به نمایش بگذارد. مهمترین مساله برای من احترام است. همه رقبا برای من قابل احترام هستند و برایشان آرزوی موفقیت می کنم. چه دیوید تیلور چه بقیه رقبا دوست دارم در بهترین شرایط باشند تا بتوانیم یک رقابت خوب داشته باشیم تا مردم از دیدن کشتی لذت ببرند.

 


* می خواهم سوال برخی از طرفداران را از تو بپرسم. از دو مسابقه قبلی که به تیلور باختی، چه چیزی یاد گرفتی که در توکیو بتواند به کمک تو بیاید؟


قطعا به آن اشتباهاتی که در آن دو مسابقه داشتم، فکر کردم. سعی می کنم نقاط ضعف خودم چه فنی و چه روانی را پوشش دهم تا با شیوه جدیدی وارد هر مسابقه ای شوم.


* لقب های زیادی به تو داده اند؛ حسن کبیر، پادشاه و...خودت کدام را بیشتر دوست داری؟


امیدوارم لایق اینطور لقب ها باشم. هر کدام از این لقب ها برای من قابل احترام است. امیدوارم هیچ وقت مردم و طرفدارانم را ناامید نکنم.


* خارج از کشتی سرگرمی شما چه چیزی است؟


سرگرمی خاصی ندارم و بیشتر به فکر کشتی هستم. یکی، 2 ماه بعد از مسابقات هم بیشتر در خدمت خانواده هستم و شاید هم برای تفریح گاهی اوقات به کوه و جنگل بروم.


* بعد از اینکه کشتی را کنار بگذاری و بازنشسته شوی، می خواهی چه کار کنی؟


خیلی به این موضوع فکر نکردم، اگرچه گاهی اوقات به فکر بیزنس هستم. کارهایی هم کردم، اما بیشتر کارها را پدرم انجام می دهد و نمی گذارد من تمرکزم از روی کشتی برداشته شود.


* یکی از هواداران از تو پرسیده که می خواهی چند مدال المپیک بگیری؟


امیدوارم تا زمانی که می خواهم کشتی بگیرم، بتوانم خوش رنگ ترین مدال ها را در مسابقات جهانی و المپیک بگیرم. تا جایی که بدنم به من اجازه دهد، دوست دارم با خوش رنگ ترین مدال از دنیای قهرمانی خداحافظی کنم. برنامه ریزی من فعلا تا المپیک 2024 است.


* بزرگترین حریف تو در ایران چه کشتی گیری است؟ کامران قاسمپور؟


بهترین رقیب من فعلا کامران قاسمپور است. البته احمد بذری هم هست. قهرمانان دیگری هم هستند. شاید یک جوانی بیاید و رقیب مستقیم من شود، اما فعلا همین یکی، 2 نفر هستند.


* در فضای مجازی هواداران چطور می توانند با تو در ارتباط باشند؟


من در اینستاگرام صفحه ای دارم که توسط خودم و برادرم مدیریت می شود. البته بیشتر سعی می کنم تمرکزم روی کشتی باشد و خیلی در دنیای مجازی نیستم.

حسن یزدانی آزاد کشتی

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: حسن یزدانی آزاد کشتی خوش رنگ ترین مدال سعی می کنم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۸۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، حسن رنگرز در حاشیه برگزاری رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی در اهواز درباره کامل‌شدن سهمیه‌های کشتی فرنگی ایران در المپیک پاریس گفت: خوشحالم که کشتی فرنگی با شایستگی توانست شش سهمیه باقیمانده المپیک را کسب کند و با یک انسجام تیمی و بدون دغدغه موفق شد مسیر ناهموار و سخت آماده‌سازی را پشت سر بگذارد. البته الان هم حرف چند ماه گذشته را تکرار می‌کنم. از ابتدا هم اولویت و هدفگذاری ما صرفاً کسب شش سهمیه نبود؛ کمااینکه در المپیک هم شما با ۱۰۰ ورزشکار شرکت کنید، خیلی به تعداد و کمیت امتیاز نمی‌دهند و کیفیت نتیجه‌ها و به طور مشخص به رنگ مدال‌ها نگاه ویژه‌ای می‌شود. امیدوارم بتوانیم بهترین نتایج را در المپیک رقم بزنیم.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی درباره رقابت کشتی‌گیران ۶۰ و ۶۷ کیلوگرم برای المپیک پاریس گفت: چرخه انتخابی تیم ملی کاملاً مشخص است. در ۶۰ و ۶۷ کیلوگرم مسیرهایی برای ارزیابی فنی کشتی‌گیران تعریف و مشخص شد که چهار کشتی‌گیر باید در وزن‌های ۶۰ و ۶۷ کیلو در تورنمنت رنکینگ مجارستان شرکت کنند تا ارزیابی نهایی برای حضور در المپیک انجام شود.

رنگرز درباره رقابت حساس میان سعید اسماعیلی و محمدرضا گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم برای رسیدن به دوبنده تیم ملی در المپیک گفت: قطعاً رقابت‌ها بسیار حساس خواهد بود. ما دو ارزیابی در چرخه انتخابی تیم ملی تعریف کردیم. بخشی از ارزیابی‌ها، نه فقط در خصوص این دو وزن، ارزیابی‌های داخلی است که رقابت‌های قهرمانی کشور را شامل می‌شود. صرفاً قهرمانی در مسابقات کشوری به منزله پوشیدن پیراهن تیم ملی نیست. کشتی‌گیر باید در رقابت‌های بین‌المللی نیز نشان بدهد می‌تواند کسب افتخار کند. بنابراین ارزیابی‌های داخلی و کلی مکمل همدیگرند.

او درباره صحبت‌های علیرضا دبیر مبنی بر اینکه نباید انتظارها از کشتی در المپیک بالا باشد، خاطرنشان کرد: منهای رقابت‌های ۲۰۱۲ لندن، در همه ادوار المپیک اگر یک مقایسه تطبیقی انجام دهیم، کاروان کشتی ایران سهم خود را با یک نشان طلا ادا کرده است. اگر به هر دلیلی بخواهیم فشار را روی کشتی بیش از فضای متعارف خودش تحمیل کنیم و بار اضافه روی دوش کشتی‌گیران بگذاریم نه‌تنها کمک‌کننده نخواهد بود بلکه بازدارنده است.

رنگرز گفت: صحبت‌های دبیر را ۱۰۰درصد درست می‌دانم. توقع از کشتی‌گیران ما باید یک مدال طلا باشد. این به معنای این نیست که قهرمانان ایران تلاش برای مدال‌های بیشتر نداشته باشند ولی آن چیزی که باید مورد مطالبه قرار گیرد کسب یک مدال طلاست.

رنگرز درباره انتخاب امین میرزازاده به عنوان برترین ورزشکار سال ایران گفت: از دوستان تشکر می‌کنم زیرا برنامه خوبی تدارک دیدند. فدراسیون کشتی نیز با توجه به عملکردش در حوزه مدال‌آوری و ساخت‌وساز به عنوان فدراسیون برتر شناخته شد. درباره امین میرزازاده هم توقع غیر از این نبود. دو نشان طلا در آسیا، یک نشان طلا در بازی‌های آسیایی و یک نشان طلا در مسابقات قهرمانی جهان‌، آقایی ورزش کشور برازنده امین میرزازاده است. قطعاً یک نشان زیبا در المپیک در کارنامه‌اش خالی است که قطعا به دست خواهد آمد.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در پایان درباره سطح کیفی مسابقات جام تختی گفت: یکی از تورنمنت‌های ریشه‌دار و باسابقه ما جام تختی است و تلاش ما باید معطوف به این باشد که در بهترین سطح برگزار شود. این رقابت‌ها امسال تحت تاثیر مسابقات کسب سهمیه قرار گرفته و خیلی از تورنمنت‌های دنیا نیز با کیفیت و مشابه رقابت‌های جام تختی برگزار می‌شود. این رویداد برای ما یک میدان جدید است. داشته‌هایمان را برای چهار وزن غیر المپیکی ارزیابی فنی می‌کنیم و هم برای تیم ملی امید از درون این مسابقات نفرات برتر را انتخاب خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • شرایط حضور حسن یزدانی در المپیک پاریس مشخص شد
  • تکلیف دوئل حسن یزدانی و قاسمپور مشخص شد
  • حالا آرون بروکس، تیلور جوان آمریکایی‌هاست؛ نه بزرگش کنیم نه دست کمش بگیریم
  • (ویدیو) تصاویری که حسن یزدانی ۲ روز بعد از حذف دیوید تیلور منتشر کرد
  • واکنش فدراسیون کشتی به حذف داور المپیکی و جلسه دبیر و یزدانی
  • ملی‌پوش فرنگی که شاید در مسابقات مجارستان کشتی بگیرد
  • یاری: لیگ کشتی بعد از المپیک شروع می‌شود
  • دیوید تیلور، بی‌رحم دوست داشتنی
  • دلسوزی علیرضا دبیر برای فوتبالیست‌ها: طفلکی‌ها!
  • رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد